Božićna priredba osvijetlimo put do jaslica

U predvečerje 14. prosinca 2022. u Katoličkoj osnovnoj školi u Šibeniku održana je Božićna priredba ”Osvijetlimo put do jaslica”. Svojim ju je pozdravom otvorila s. Renata Azinović, predstojnica Katehetskog ureda, a zatvorio mons. Tomislav Rogić, biskup šibenski.

Priredba je višegodišnja tradicija Katehetskog ureda Šibenske biskupije čiji je cilj omogućiti djeci i učenicima da se uključe u proslavu Božića na kreativno-stvaralački način svojstven svakomu od njih te da Božićnu radost podijele sa svojim vršnjacima iz drugih vrtića i škola Biskupije.

Svoje glazbene, plesne, recitatorske točke i igrokaze izvelo je više od dvije stotine djece iz šest dječjih vrtića i sedam osnovnih škola. Nastupili su: DV Blažena Hozana, DV Brat Sunce, DV Ciciban, DV Kućica, DV Vidici, DV Žižula, Katolička osnovna škola, OŠ Braće Radić – Bračević, OŠ Ivan Duknović – Marina, OŠ Primošten, OŠ Rogoznica, OŠ Skradin i OŠ Vrpolje.

I s. Renata i mons. Rogić zahvalili su svim sudionicima na trudu, volji i želji koje su utkali u ovaj događaj i zaželjeli im radostan Božić, baš onakav kakav je bio u izvedbama naših najmlađih.

Pogledajte još

U Vodicama je proslavljen Dan braka. Pedeset parova obnovilo bračna obećanja

U župi Vodice proslavljen svjetski dan braka i obnovljena bračna obećanja pedeset bračnih parova U …

U šibenskoj bolnici proslavljen Svjetski dan bolesnika.

Svjetski dan bolesnika u Šibenskoj biskupiji proslavljen je u ponedjeljak  12. veljače, misnim slavljem u …

Pastirski pohod župi Uznesenja Blažene Djevice Marije – Rogoznica

Pastirski pohod župi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Rogoznici bio je u petak, 9. veljače …