Ova stranica koristi cookies (kolačiče) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Daljnim korištenjem stranice suglasni ste s korištenjem kolačića

Tuesday, Jan 22nd

Last updateSat, 19 Jan 2019 10pm

VODICE: Krštenje petog djeteta u obitelji Milke i Ante Poljička

krštenjevodice17003

Šibenski biskup Tomislav Rogić na Nedjelju krštenja Gospodnjeg 8. siječnja, u Vodicama krstio je Mateu Mariju peto dijete u obitelji Milke i Ante Poljička. Sakrament krštenja slavljen je za vrijeme misnog slavlja u župnoj crkvi Svetog Križa. U koncelebraciji je bio i župnik Vodica don Franjo Glasnović.

 

Roditelji Milka i Ante istaknuli su kako su otvoreni daru života, te kako su im djeca najveća vrijednost. Bogu smo zahvalni što nam je dao uvidjeti prave vrijednosti. Otvorenost daru života zahvaljujemo ponajprije vjeri koju prakticiramo i svakodnevno živimo.

krštenjevodice17001

Mene kao župnika posebno veseli i raduje otvorenost daru života kod povjerenih mi vjernika. Novi život je znak Božje ljubavi kazao je vodički župnik don Franjo Glasnović. Naglasio je kako protekle 2016. godine u Vodicama bio podjednak broj krštenja i sprovoda. Ovu godinu započeli smo sa krštenjem i vjerujem da će ova godina u Vodicama biti godina života. Djeca su budućnost Crkve i naroda, poručio je župnik Glasnović.

Ako smo otvoreni životu otvoreni smo Božjem blagoslovu. Bog svoj blagoslov daruje kroz život. Zatvaranje životu znači zatvaranje Božjem blagoslovu. Pogrešo je razmišljanje da će biti više djece kad nam bude bolje. Bit će nam bolje kad bude u našim obiteljima više djece, kazao je šibenski biskup Tomislav Rogić.

krštenjevodice17005

 

krštenjevodice17004

 

krštenjevodice17006

 

krštenjevodice17007

 

krštenjevodice17008